Online invulformulier,   Brevettendag Zondag 18 september 2022.

de inschrijving sluit op donderdag 10 juli.

Keurmeester:    dhr. Jan Peters.

Tegenover Eind 30, Asselt (Roermond).

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Het inschrijfgeld dient voor 10 juni 2022 overgemaakt te zijn op:   IBAN:  NL39SNSB0924804149 t.n.v. Waterwerkgroep Colonia Nederland te Rockanje
o.v.v.
“Brevettendag Brielle 2022 /< Naam hond>"

Contante betaling wordt niet geaccepteerd.

per inschrijving per brevet 32,50 euro.

Vragen over de brevetten mailen naar brevetten@colonianederland.nl

U ontvangt een definitieve bevestiging van uw inschrijving, na ontvangst van de betaling.

Vanaf 2019 is voor honden van eigenaren die in Nederland woonachtig zijn, alvorens toegelaten te worden tot deelname aan een brevettendag, het behalen van de Basistoets waterwerk verplicht. Honden die al in het bezit zijn van een door de Raad van Beheer erkend Nederlands waterwerkbrevet zijn vrijgesteld van deze verplichting, evenals honden die met goed gevolg het examen Gehoorzame Hond, EG, GG1, FCI Obedience Beginners of hoger en/of VZH hebben afgelegd. Deze resultaten dienen vooraf te worden overlegd aan de hand van het Hondenlogboek waarin dit staat vermeld en welke afgetekend is door een door de Raad van Beheer erkende keurmeester. 

 

Voor Waterwerk zijn diverse reglementen Je vindt deze reglementen op de pagina 'regelgeving voor sporten met je hond'

 

Om deel te mogen nemen aan waterwerktrainingen, workshops en officiële brevettendagen, moet je wel een individuele vergunning (ontheffing trekkracht) hebben van het ministerie. Een ontheffing aanvragen kan via mijn.rvo.nl. Dit kan voor honden aangevraagd worden die van de dierenarts een gezondheidsverklaring hebben gekregen. Inlichtingen hoe u deze ontheffing moet aanvragen, zijn via de vereniging te verkrijgen, zie tab blad 'Contact'. Let op: vraag deze ontheffing op tijd aan!

U kan ook het inschrijfformulier downloaden zie tab Nieuws.