nieuws 2020


Corona

Het bestuur van de Raad van Beheer heeft op basis van de actuele situatie besloten om alle evenementen die op de agenda stonden in de maanden april en mei te annuleren. 

Zij adviseren de aangesloten verenigingen dringend dit beleid ook over te nemen voor alle verenigingsactiviteiten, te weten vergaderingen, keuringen, trainingen, lezingen en dergelijke georganiseerd in deze periode. Het zou kunnen dat deze periode ook na mei zal moeten worden gecontinueerd. Het bestuur van de Raad van Beheer volgt hierin de richtlijnen van het RIVM en geeft nu al aan om ook rekening te houden met de voortzetting van deze maatregelen in de maanden juni en juli van dit jaar.

Uiteraard volgt Colonia Nederland het dringende advies van de Raad van Beheer op, wat inhoudt dat onze waterwerktrainingen tot en met de maand mei niet zullen plaatsvinden.

Het bestuur van Colonia Nederland wenst iedereen veel sterkte toe in deze moeilijke en onzekere periode. Wij hopen u allemaal weer langs de waterkant te mogen ontmoeten in betere tijden!


 Op 13 juni is in Brielle de eerst volgende brevettendag met keurmeester Jan Counotte (BE).

 

 *********************     INSCHRIJVEN MOGELIJK TOT 7 JUNI     *******************

 

t.o. Brielse Maas 1, BRIELLE

 

Bij online inschrijven is het direct inschrijven mogelijk.

Download
inschrijving brevetten 13 juni 2020.pdf
Adobe Acrobat document 413.6 KB

Vanaf 2019 is voor honden van eigenaren die in Nederland woonachtig zijn, alvorens toegelaten te worden tot deelname aan een brevettendag, het behalen van de Basistoets Gehoorzaamheid verplicht. Honden die al in het bezit zijn van een door de Raad van Beheer erkend Nederlands waterwerkbrevet zijn vrijgesteld van deze verplichting, evenals honden die met goed gevolg het examen Gehoorzame Hond, EG, GG1, FCI Obedience Beginners of hoger en/of VZH hebben afgelegd. Deze resultaten dienen vooraf te worden overlegd aan de hand van het Hondenlogboek waarin dit staat vermeld en welke afgetekend is door een door de Raad van Beheer erkende keurmeester. 

 

Voor de omschrijving zie of de site van de 'Raad van Beheer' www.houdenvanhonden.nl of download de omschrijving van deze site.

Vragen over de brevetten mailen naar brevetten@colonianederland.nl

U ontvangt een definitieve bevestiging van uw inschrijving, na ontvangst van de betaling.


nieuws 2019


uitslag Brevettendag ZO.  22 sept 2019  Brielle


uitslag Brevettendag za.  15 juni 2019  Brielle