nieuws 2021


Brevettendag België. Zaterdag,21 aug 2021

Afgelopen zaterdag was het zover, met een team van 5 Colonia's op pad naar de brevettendag in Belgie georganiseerd door onze goede vrienden van Yeodogs! In het A brevet slaagden Vincent en Cas en Maryke en Ferross beiden met een hele dikke uitmuntend en Andre en Yvo met een hele mooie ZG! Yvo blijft Yvo, maar haalde hiermee toch zijn vierde brevet binnen. Het B brevet zat er voor Desiree en Sjef en Petra en Ylva dit keer helaas niet in, maar ze kunnen het, dus volgende keer gaat het vast wel lukken! Het was fijn zo veel oude vrienden eindelijk weer eens te zien, Yeodogs, bedankt voor de goede organisatie en keurmeesters Rita Breesch en Walter Wehler ook bedankt!


Gelukkig, wij konden weer een brevettendag organiseren!

uitslag Brevettendag  zaterdag 18  september 2021,   Brielle

uitslag Brevettendag  zondag 19  september 2021,   Brielle


nieuws 2020


Corona

Het bestuur van de Raad van Beheer heeft op basis van de actuele situatie besloten om alle evenementen die op de agenda stonden in de maanden april en mei te annuleren. 

Zij adviseren de aangesloten verenigingen dringend dit beleid ook over te nemen voor alle verenigingsactiviteiten, te weten vergaderingen, keuringen, trainingen, lezingen en dergelijke georganiseerd in deze periode. Het zou kunnen dat deze periode ook na mei zal moeten worden gecontinueerd. Het bestuur van de Raad van Beheer volgt hierin de richtlijnen van het RIVM en geeft nu al aan om ook rekening te houden met de voortzetting van deze maatregelen in de maanden juni en juli van dit jaar.

Uiteraard volgt Colonia Nederland het dringende advies van de Raad van Beheer op,

Het bestuur van Colonia Nederland wenst iedereen veel sterkte toe in deze moeilijke en onzekere periode. Wij hopen u allemaal weer langs de waterkant te mogen ontmoeten in betere tijden!


nieuws 2019


uitslag Brevettendag ZO.  22 sept 2019  Brielle


uitslag Brevettendag za.  15 juni 2019  Brielle