actuele gegevens op onze facebookpaginaSponsorkliks...

We kopen allemaal wel eens wat via Internet. Ga je nieuwe aankopen doen? Doe dat dan via Sponsorkliks, je steunt er onze vereniging mee! Gebruik hiervoor de link sponsorkliks.com/winkels.php?club=5597

 

Voor  honden kunnen jullie o.a. terecht bij Zooplus en Medpets via sponsorkliks


Film over het bezoek van Lifestyle for pets bij Colonia Nederland (Brielle).


Uitslag 2de brevettendag

02-09-2018 2de Brevettendag Asselt  met Keurmeester Beate van Genabeek. (NL)

 


Uitslag 1e brevettendag

Trainingsweek Brielle 3 t/m 8 juni, brevettendag Brielle 9 juni 2018 met keurmeester Monika Skarphagen (NO)


Nieuwjaarsduik 2018

Wij wensen iedereen een goed 2018 en samen met de hondjes veel plezier... Er staat in ieder geval genoeg leuks op de agenda: wandelingen, een dierentuinbezoek, EHBO voor honden cursus, een knutselworkshop, een trainingskamp, brevettendagen en nog veel meer. En in april starten de trainingen weer.


Wandeling Hoorneboegse Heide 3 dec 2017

Het weer zat afgelopen zondag niet echt mee, maar dat maakte het er niet minder gezellig om! En het is een super mooi gebied om te wandelen, ook met regen. Daarna lekker opgewarmd in het restaurant.


seizoen afgesloten met spelletjedag.

In één woord..? Fantastisch! Wat een geweldige spelletjesdag hebben we afgelopen zondag gehad bij Brunotti Beachclub. Prachtig weer, een grote groep, veel gezelligheid en.. lekker eten! Met dank aan Brunotti Beachclub, onze sponsors Dieren Benodigdheden Schiedam, Happy Dog en Fokker en natuurlijk onze evenementencommissie voor de perfecte organisatie! Iedereen bedankt voor een geweldig leuk seizoen, op naar volgend jaar!

https://myalbum.com/album/U4qqq2PDc27E

Brevetten, 10 09 2017 Asselt.

Met plezier kijken wij terug op een fantastische brevettendag in Asselt afgelopen zondag! Met dank aan de vele vrijwilligers voor hun inzet, van opbouwen tot afbouwen, helpen in en rond het water, tot aan een super verzorgde catering! Ook dank aan alle deelnemers en keurmeester Nicole Haberer Diedrichs, Rob Vrancken van Maasplassen BV voor deze unieke locatie, de sponsors en newfyshop voor de prijzen. Voor dit jaar zitten onze brevettendagen er weer op, op naar volgend jaar!

Download
Uitslagen20170910 asselt.pdf
Adobe Acrobat document 353.6 KB

20 08 2017 Hovawart workshop waterwerk in samenwerking met HCN.

Naast onze trainingen op onze locatie in Brielle wordt er ook wel eens een workshop gegeven met honden van een rasvereniging. Dit keer in samenwerking met Hovawart Club Nederland.


19 08 2017 trainingsweek en brevetten in Belgie.

zaterdag was een groepje leden van Colonia Nederland met trouwe supporters vertegenwoordigd in het Belgische Mol op de brevettendag van Yeodogs. Een super gezellige dag, en goed georganiseerd! Helaas slaagde niet iedereen, maar ook dat hoort erbij. Wel slaagden Mieke en Xena in het A-brevet, Nel en Amber in het B-brevet en Anneleen en Frodo in het B-brevet. Nogmaals van harte!


uitslag brevetten 10-06-2017

Download
Uitslagen Brielle 2017-06-10 tbv website
Adobe Acrobat document 350.4 KB

05 06 2017 t0t 10 06 2017 trainingskamp bij Camping de Meeuw In Brielle .

Het was weer een geslaagd trainingskamp met deelnemers uit meerdere landen. Wij hebben ook heel veel verschillend weer gehad. Regen, veel wind, onweer, maar het meeste was  fantastisch mooi weer.  Met 2 banen werd er flink getraind op een positieve manier. Hierna werd het kamp en de brevettendag afgesloten met een gezellige BBQ. (foto's ook van

04 06 2017)


Wolfsseecup Duisburg

Tijdens het laatste weekend in juni werd bij NWAG NRW in Duisburg weer de jaarlijkse Wolfsseecup gehouden. Colonia Nederland was daar goed vertegenwoordigd en liet zich van haar beste kant zien! Rob en Loup haalden zaterdag in het A-Diplom een 3e plaats en Ben en Kody een 2e plaats in het D-Diplom. Op zondag werden Thea en Harry 3e in het A-Diplom, Mieke en Xena 2e in het B-Diplom en Ben en Kody 3e in het D-Diplom. Mooie prestaties waar we als club erg trots op zijn! Een dankwoord aan de fantastische organisatie is ook op zijn plaats, evenals aan de keurmeesters Inge Anne Tangberg uit Noorwegen en 'onze eigen' Beate van Genabeek. Een super geslaagd en bovenal heel erg gezellig weekend.


27 05 2017 DE Landesmeisterschaft Wasserarbeit door WAG Colonia.

zaterdag 27 mei vond in Duitsland het Landesmeisterschaft Wasserarbeit plaats, georganiseerd door WAG Colonia met als keurmeester Walter Wehler. Van WWG Colonia Nederland deden Ben en Kody mee. Kody slaagde voor zijn D-Diplom en behaalde daarmee een mooie derde plaats! Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!


wiesensee/Wasserarbeitsprüfung Westerwald

Na een trainigsweek in Wiesensee DE hebben Amber met haar baas Nel en het team Isly met Frans mee gedaan aan de Wasserarbeitspruefung. Amber en Nel zijn geslaagd voor A, gefeliciteerd. Frans en Isly doen het volgend jaar weer. Ze hebben veel geleerd tijden deze trainingsweek. Begin mei 2017.


1 jan 2017, Nieuwjaarsduik in Rockanje.

Dapper is het  om met een temperatuur van rond het vriespunt en een gevoelstemperatuur van -7 graden en met een snijdende koude wind het nieuwe jaar in te luiden met een Nieuwjaarsduik.  Een klein groepje van Colonia en onze Belgische vrienden van Yeodogs durfde het vandaag aan...! Daarna tijd voor erwtensoep , en om nog meer warms te eten en te drinken. Een superkoude, maar ontzettend gezellige en geslaagde dag!