Blog 2015/2016


Brevetten Worriken.
Op 10 september was Colonia Nederland goed vertegenwoordigd bij de Duitse brevettendag in Worriken ( B )
georganiseerd door onze Duitse zuster-vereniging WAG Colonia. Er werden mooie prestaties neergezet, want Berdien en Sita slaagden voor het C-Diplom en Ben en Kody voor het D-Diplom. Gefeliciteerd!

Beste Internationale Waterwerker

Op zondag 10 september heeft Uri op de KCM van The Newf Society de beker voor Beste Internationale Waterwerker 2015 in ontvangst mogen nemen. Een titel die hij in 2011, 2012, 2013 en 2014 ook al op zijn heeft geschreven. Wij van Colonia Nederland zijn trots op 'onze' Uri die deze prestatie behaalde met zijn baasje André. Van harte gefeliciteerd!


Uri en zijn Selectif
Op zondag 4 september zijn André en Uri voor de derde keer dit jaar gestart in het Selectif. In Seine Port in Frankrijk behaalden zij een mooie tweede plaats met 82%. Hiermee haalden zij het derde kwalificatie punt voor de Coupe de France 2017 binnen. Ja, het is hard werken om mee te mogen doen met de Coupe de France. Gefeliciteerd!

brevettendag 28 aug 2016 Asselt

Wat een dag...!! Afgelopen zondag organiseerde Colonia Nederland een Brevettendag in Asselt. En wat een animo was hiervoor met maar liefst 43 aanmeldingen! Er werd gestart in alle vier de categorien en de keurmeesters waren Beate van Genabeek en Jan Peters (D). De deelnemers kwamen niet alleen uit Nederland, maar ook uit Duitsland en Belgie. Vanwege de verwachte hitte was de start al om 8.00 uur en hadden alle deelnemers al om 12.15 uur gezwommen. Mede dankzij onze enorme groep vrijwilligers van ruim 20 man, is het een SUPER dag geworden!


Colonia Nederland in Belgie bij Yeodogs

Van WWG Colonia Nederland deden afgelopen zaterdag 5 teams mee aan de Belgische Brevetten in Mol georganiseerd door Yeodogs. En we kunnen trots zijn, want allen slaagden! Frans en Isly, Nel en Amber, Anneleen en Frodo en Gonda en Enya slaagden voor het A Brevet en Berdien en Sita slaagden voor het B Brevet. Een dikke pluim voor allemaal!


Brevettendag 5 juni 2016 Brielle

Na een zeer geslaagde trainingsweek op Camping de Meeuw in Brielle zit na vandaag ook de eerste brevettendag van dit jaar er weer op en we kunnen terugkijken op ook een zeer geslaagde dag! Met dank aan alle vrijwilligers die deze dag tot een succes hebben gemaakt en met dank aan keurmeester Christian Diedrichs. En..... ook weer mooie resultaten voor onze Colonia's! Onze felicitaties gaan dan ook uit naar: Cecilia en VIP die slaagden voor het A Brevet (VIP is hiermee de eerste Cocker Spaniel met een brevet), Mieke en Xena die eveneens slaagden voor het A Brevet (Xena is hiermee de eerste Border Collie met een brevet), Frans en Isly, Nel en Amber en Pieron en Guus die ook allen slaagden voor het A Brevet, Berdien en Sita en Anneleen en Frodo die slaagden voor het B Brevet en 'last but not least' Ben en Kody die wisten te slagen voor het D Brevet, waarmee Kody de 2e Nederlandse hond is die het hoogste brevet in Nederland heeft gehaald en die ook de prijs kregen voor 'Beste Team! Met dank ook aan de Landseer Club Nederland en onze hoofdsponsor Fish4Dogs en Badhotel Rockanje, Newfyshop en Bulldog Media. Het was een TOP dag!

uitslag Brevetten, 5 juni 2016, Brielle


Gelukkig nieuwjaar, 2016

Namens Colonia Nederland voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Vandaag deden we weer mee met de Nieuwjaarsduik in Rockanje om het nieuwe jaar in te luiden. Het record werd met 716 deelnemers gebroken! Mooi weer, gasten uit Duitsland en Belgie en lekker buiten nagenieten op het terras (!) maakten het een superdag, iedereen die er was, heel erg bedankt voor de leuke start van dit nieuwe jaar!

Colonia Nederland is tijdens de nieuwjaarsduik 2016 o.a. gesponsord door Bakery4Dogs (heerlijke ambachtelijk gemaakte honden lekkernijen) en Pets Place Den Haag (de beste vriend van je dier),  Priema Metaalwarenfabriek, de Ober Catering Hoevelaken en BCO buro chauffeurs opleiding te Nijkerk, zij hebben de club een warm hart toegedragen. Bedankt voor jullie steun, TOP !


1e ALV Colonia Nederland

Mooi weer, lekker gewandeld, een geslaagde ALV met een super opkomst en een heerlijk etentje met zijn allen als afsluiting. Het waterwerkseizoen zit er weer op, maar het wordt zeker geen stilzitten deze winterstop...we houden u op de hoogte!


Oprichtingsakte ondertekenen.   24 juli 2015


brevettendag Roermond juni 2015


19 juli 2015 Trainen in Brielle


Brevettendag Brielle 27 sept 2015